Adem even uit

Geplaatst: 21 februari 2013 in Uncategorized

Af en toe besluipt me het gevoel dat heel men leven aan me is voorbij gegaan. Af en toe bekruipt me het gevoel het idee dat alles doorgaat terwijl ik alleen maar stil heb gestaan.  Af en toe beneemt het me de adem als ik denk dat alles zinloos is en niks er toe doet. Af en toe denk ik, ik pak men koffers en ik vertrek, maar dan ontbreek me het opeens weer aan moed.  Af en toe loopt alles uit de hand Af en toe verlies ik mijn verstand.

Als ik ook maar iemand had om mijn leven mee te delen, want ik ben het meer dan zat om dit spel alleen te spelen. Niemand kan het nou eenmaal alleen, dat is niet hoe het moet. De weg kan lang of kort zijn, niemand weet hoe het loopt en ook al krijg je soms niet waar je op had gehoopt. We leven met een klok die niet terug te draaien is en aan het einde is het allemaal geschiedenis. Al weet ik ook niet waar heen, ik wil het niet meer alleen.

Zomaar op een dag valt er iets in je schoot en weet je niet wat jij er mee moet. Adem even in, uiteindelijk komt het wel goed. Zomaar op een dag vind je iets op je pad en was het niet wat jij had verwacht? Adem even uit, het is wat het leven je bracht.

Uit – ’t Schaep In Mokum

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s